Corporate: Reunion of Class '66

/ Wednesday, 15 June 2011 /
kalini pulak ialah reunion calssmate of year 66 from English School, Labuan. semuanya dah jadi orang berpangkat.ade doktor dan sebagainya.annual reunion kalini diadakan di Grand Dorsett Hotel, Labuan. Next year depa nak wat kat Australia pulak..hebat2 semua..



 datuk tue..






















udin n siti

/ Thursday, 9 June 2011 /
perkahwinan di antara udin & siti di Ipoh, Perak & Sungkai pada 4&5 jun 2011.. Pasangan yg cukup simple n sempoi..bes shoot dgn korg.mcm dh kwn lama je punya sempoi..semoga korang bahagia salu..

















About Me

My photo
menyediakan khidmat jurugambar untuk apa jua majlis. Hubungi: 013-4663532, inamza_85@yahoo.com
Jika anda mempunyai pandangan dan ulasan, sila klik pada tajuk post dan kemudian mengisi ruangan komen di bawahnya. Pandangan dan komen yang diberikan amat dihargai. Terima kasih.

Followers

There was an error in this gadget